Golfbanor omkring Torrevieja

Torrevieja ligger på Costa Blanca, cirka 40 minuter söder om Alicantes flygplats. Hit kommer man främst för klimatet, golfen och stränderna.

Alla stränder har  blå flagg och utmärkta faciliteter. La Mata, Los Locos, El Cura, El Acequión och Los Náufragos utgör tillsammans stränderna utmed Torreviejakusten.

Förutom stränderna så är strandpromenaden och fiskehamnen två av de största attraktionerna. Längs strandpromenaden finns många lekplatser för de små. Vattenparken (Aquópolis) är ett annat populärt besöksmål under sommarmånaderna.

Men åter till golfen. Las Colinas Golf & Country Club är den bästa banan i området med sina 18 hål. Den vackra banan är designad av Cabell B. Robinson. Det är helt enkelt en mycket välskött och trevlig bana med breda fairways och riktigt bra greener.

Det är förstås inte helt lätt att välja bland de 35 olika golfklubbar som finns i närheten av Torrevieja. Men om man ska nämna några som sticker ut så är La Finca Golf, Roda Golf & Beach Resort och Lo Romero Golf tre banor som gör få besvikna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar