Kombinera golf med kultur, mat och vin Baskien


I norra delen av Spanien hittar man Baskien, en region som erbjuder en rad förstklassiga alternativ för den som vill spela golf. Det finns totalt elva olika banor som alla erbjuder trevliga golfupplevelser tillsammans med utsikt över hav och grönska.

Izki Golf Club har två banor med 18 respektive 9 hål. Banorna ligger i hjärtat av Rioja-regionen i Álava, och detta ger också ett perfekt tillfälle för vinentusiaster att kombinera golf med en vintur i regionen.

Larrabea Golf Club och Zuia Golf Club är båda belägna i närheten av två stora sjöar, Urrunaga och Ulibarri, och banorna ligger mitt bland skogar, floder och betesmarker.

Real Nuevo Golf Club i San Sebastián ligger praktiskt taget mitt i staden. Banan är särskilt krävande på grund av sina smala fairways och branta backar.

Real Club de Golf San Sebastián ligger uppe i bergen och erbjuder, förutom golf, även möjligheten att spela  paddeltennis och vanlig tennis.

Baskien är också synonymt med kultur, bland annat tack vare Guggenheimmuseet i Bilbao och San Sebastián International Film Festival.

Totalt är det som sagt 11 banor med många alternativ för utmärkt golf, oavsett din nivå. De kulturella, gastronomiska, naturliga och sportliga attraktionerna som erbjuds i Baskien gör det till ett utmärkt val för en allround golfsemester. Det finns något för alla, oavsett om du är en inbiten golfare eller total nybörjare. Varför inte testa på att surfa eller vandra när du ändå är här?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar